Всі категорії
Додати товар

Протеїнова маска-філлер для пошкодженого волосся masil 8 seconds salon hair repair ampoule

85 грн
Опис

Протеїнова маска-філлер для пошкодженого волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule глибоко відновлює структуру локонів, запобігає ламкість і перетин, повертає пасмам гладкість і здорове сяйво.

Філер глибоко відновлює ослаблені волосся, наповнює їх поживними речовинами і вологою, миттєво усуваючи сухість і пом'якшуючи. Засіб розгладжує кератіновие лусочки, вбудовується в пошкоджені ділянки, заповнюючи цілісність волоса. Утворює невидиму захисну оболонку, яка оберігає волосся від агресивного впливу гарячого повітря, укладань і жорсткої води.

Філер володіє текстурою згущеної водички, а при контакті з водою перетворюється в густу кремову маску. Засіб комфортно розподіляється по пасмам і легко змивається.

Основні діючі речовини:

Комплекс 10 рослинних протеїнів активно відновлюють тьмяні і мляві волосся, надають зволожуючу і зміцнює дію, надають волоссю блиск, підвищують еластичність і щільність. Повертає локонам природний обсяг, робить їх більш слухняними.

Комплекс амінокислот глибоко зволожують шкіру, покращують мікроциркуляцію та обмінні процеси між клітинами. Сприяють синтезу білків і колагену, оберігають волосся від шкідливого впливу зовнішніх факторів.

Ментол освіжає і охолоджує шкіру, знімає роздратування і заспокоює запалення. Нормалізує роботу сальних залоз, сприяє загоєнню шкіри і надає антисептичну дію.

Гідролізований колаген заповнює пошкоджені ділянки волоса, відновлює і ущільнює його структуру, розгладжує кератіновие лусочки.

Масло авокадо інтенсивно зволожує, підвищує еластичність і відновлює захисний бар'єр волоса. Зміцнює і відновлює ліпідну оболонку, перешкоджає ламкості волосся.

Комплекс рослинних екстрактів глибоко зволожують і заспокоюють шкіру голови, знімають роздратування і лущення, перешкоджають утворенню лупи.

Спосіб застосування: змішайте вміст ампули 1: 1 з водою, ретельно перемішайте і залиште на 1-2 хвилини (протягом цього часу засіб загусне до звичної консистенції маски для волосся). Потім нанесіть засіб на чисті добре підсушені рушником чисте волосся. Приділіть особливу увагу кінчикfv і ушкодженихм місцям. Для посилення ефекту укутайте волосся в пакет / рушник і прогрійте феном. Залиште на 10-20 хвилин в залежності від ступеня пошкодження. Після процедури вимийте голову БЕЗ використання шампуню.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?