Всі категорії
Додати товар

Філер для відновлення волосся lador perfect hair fill-up professional salon care ...

500 грн
Опис

Філер для відновлення волосся Lador perfect hair fill-up professional salon care

Філер Lador це наповнювач, що дає змогу миттєво повернути пошкодженому волоссю структурну цілісність, еластичність і шовковистість. Одержуваний ефект ламінування волосся за якістю не відрізняється від салонного результату. Філер моментально проникає всередину волосяного стрижня, згладжує лусочки, заповнює порожнечі та пошкодження структури, повертає волоссю гладкість і здоровий блиск.

Філер для волосся нормалізує PH шкіри, відновлює волосся, ослаблене фарбуванням і хімічними завивками.
Волосся виглядає еластичним і абсолютно зволоженим (зникає ефект сухих кінчиків). Дія починається відразу після першого застосування. LPP-кератин, PPT-колаген і кераміди проникають глибоко в структуру волосся, ущільнюють пошкоджені ділянки, згладжують лусочки, надають пасмам гладкість і неймовірний блиск.
Після використання філера тонке волосся набуває гарного об'єму, гладкості та навіть злегка пружинить під пальцями - з'являється та сама оксамитовість, що відрізняє постійних клієнток дорогих салонів.
Застосувати філер можна один раз у разі потреби або пройти повноцінний відновлювальний комплекс упродовж кількох тижнів (рекомендовано 2 рази упродовж 7 днів). Кількість використовуваних філерів за один раз визначається індивідуально, виходячи зі стану волосся, його довжини.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ:

Одним з головних компонентів філера є кератин LPP. Цей білок є основною частиною структури волосся, і тому регулярно піддається негативному впливу агресивних хімічних речовин, що містяться у фарбі для волосся. Кератин надає волоссю форму і безпосередньо відповідає за ступінь випрямлення. Кератин ефективно зв'язує воду і є потужним зволожувачем. Цей компонент відновлює волосся і надає йому шовковистості.

Шовкові амінокислоти. Цей компонент філера відновлює навіть сильно пошкоджене, ослаблене волосся, і підстьобує обмінні процеси в клітинах. Цей вид амінокислот нормалізує мікроциркуляцію і відновлює водний баланс, завдяки чому зволожує волосся. Також шовковичні амінокислоти активізують вироблення природного колагену, який також важливий для підтримки здорової структури волосяної нитки.

Кераміди. Швидко відновлюють зовнішню оболонку волосини, і підвищують її міцність. Запобігають витонченню волосся, і роблять його більш слухняним під час розчісування й укладання.

Колаген PPT. Зволожує коріння волосся і пом'якшує його, що полегшує догляд і укладання зачіски. Також незамінний під час відновлення структурної цілісності волосся після пошкодження агресивними хімічними компонентами фарби.

Протеїн. Робить волосся блискучим і еластичним. Створює надійний захист від шкідливих впливів, і підвищує міцність структури волосся.

150мл

В наявності є ампули 13мл

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?