Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Для волосся реконструктор райвел

920 грн
Опис

Секрет здорового волосся від фірми Raywell - Bio Cactus Реконструктор. Засіб здатний відновити навіть найбыльш пошкоджене волосся, повернути йому життєві сили і блиск. Складається з масла опунції, що володіє найсильнішими відновлючими властивостями, а також є антиоксидантом і зволожуючим елементом. Глибоко кондиціонуючий засіб, що входить до складу, допомагає волоссю ставати м'яким і блискучим. Ефект помітний після регулярного використання. Миттєве відновлення капілярного волокна.

Кактус можна використовувати як самостійний реконструктор для інтенсивного зволоження та наповнення. Але, завдяки консистенції та складу, засіб можна збити у густу піну, додати мікстони і ви зможете використовувати його як мус для корекції кольору: додати кольоровий нюанс, нейтралізувати небажаний відтінок або підсилити відтінок.

Спосіб застосування: Наносити можна як на сухе волосся, так і на вологе, мити попередньо не обов'язково. Після нанесення ретельно прочесати волосся від кореня до кінців у різні сторони, прогріти феном протягом 10-15 хвилин після чого змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари