Всі категорії
Додати товар

Вітаміни для волосся "нічне сяйво" з горіховою олією кукуі та олією алое вера ellips...

570 грн
Опис

Забезпечити волоссю живлення корисними речовинами стало вкрай легко. Інноваційні вітаміни для волосся «Нічне сяйво» з горіховою олією кукуі та олією алое вера індонезійського бренда Ellips ретельно доглядають за вашими локонами, роблячи їх блискучими і слухняними. Капсули дуже зручно застосовувати. До їх складу входять поживні компоненти, серед яких і цінна олія алое вера, яка допомагає волоссю стати міцним, сильним, шовковистим і гладеньким. Засіб також містить олію кукуі , що зволожує волосся. Поєднання вітамінів А, С, Е і провітамін В5 потужно оздоровлює локони і захищає їх від шкідливого ультрафіолету. Марокканська олія сприяє засвоєнню всіх корисних складових продукту.
Завдяки легкій текстурі вміст капсул не робить масним і не обтяжує волосся, швидко всотуючись. Легкість, швидкість і користь застосування продукту робить його чудовим засобом для догляду за темним волоссям.
Спосіб застосування
відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивання. Висушити й укласти волосся звичайним способом.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари