Всі категорії
Додати товар

Вітаміни для волосся ellips shiny black "нічне сяйво" з маслом лісового горіха

14 грн
Опис

Вітаміни для волосся Ellips Нічне сяйво з фундуком і маслом алое віра - це природний масляний продукт з цілющими компонентами, поміщений в капсули і володіє чудовими поживними властивостями. Розроблений спеціально для темного волосся. Він дарує м'якість, розкішне сяйво і красу, відновлює і оздоровлює. Средство отлично впитывается, проникая вглубь волос, поэтому оказывает очень сильный эффект. За счет наличия в составе масла фундука волосы хорошо увлажняются, насыщаются аминокислотами, масло алое придает им упругость и препятствует появлению секущихся кончиков, аргановое масло в сочетании с витаминными комплексами питает, обеспечивает защиту от ультрафиолета, возвращает роскошное сияние.

Если ваши волосы перестали вас радовать своим блеском, потускнели и ослабели, включите в регулярный уход витамины Ellips Ночное сияние и результат не заставит себя ждать.
Объем по 1 мл.
Як застосовувати: капсула розкривається з допомогою ножиць, а її вміст розподіляється по попередньо вимитим і просушеним рушником волосся, не змивається. Волосся укладаються звичайним способом. 1 шт -12 грн 1 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари