Всі категорії
Додати товар

Кристали для кінчиків волосся envie macadamia oil cristall 100 мл

895 грн
Опис

Envie MACADAMIA OIL Cristall кристали

100 мл

Кристали Envie MACADAMIA OIL Cristall чудово підходять для щоденного догляду за волоссям, запобігають розпушуванню та посіченню кінчиків. Захищає від негативного впливу зовнішніх факторів, містить термозахист та природний сонцезахисний фільтр. Формула засобу рідка і вкрай економічна у використанні. Препарат має натуральний склад, що робить його толерантним до інших продуктів, тому ви можете використовувати його разом з іншими продуктами із серії MACADAMIA OIL або як додаток до інших препаратів. Регулярне застосування даної олії зробить блискучим і шовковистим навіть найбільш жорстке і сухе волосся.

Активні інгредієнти:

Олія макадамії - максимально живить волосся ненасиченими жирними кислотами та мікроелементами, підвищує його пружність та еластичність.

Властивості:

Глибоке зволоження для всіх типів волосся;

Багатий вітамінами (A, B1, B2, B3, C і E), мінералами (залізом, магнієм) і білками;

Захищає від високих температур;

Інтенсивно зволожує та живить волосяні стержні;

Реставрує пошкоджені ділянки волосків;

Позбавляє від кінчиків, що січуться;

Повертає силу та еластичність локонам;

Мінімізує ламкість;

Дарує яскравий блиск та приємний аромат шевелюрі.

Спосіб застосування: Приблизно 2-4 краплі продукту ретельно розтерти в долонях, нанести на чисте підсушене волосся, розподіляти від середини до кінчиків. Змивати не потрібно. Висушити та зробити укладання звичним для вас способом. Можна наносити на сухі пасма для інтенсивного захисту від зовнішніх факторів та для блиску.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл