Всі категорії
Додати товар

Олія для волосся з арганою та жожоба phytocomplex ahl, 75мл

270 грн
Опис

Завдяки високій концентрації олій аргани та жожоба у складі олія має подвійні зволожуючі та пом’якшувальні властивості, проникаючи глибоко в структуру волосся й насичуючи його поживними речовинами та блиском. Вже після кількох застосувань подарує волоссю здоровий живий вигляд та м'якість. Запатентований фітокомплекс AHL ефективно запобігає випадінню, відновлює водний баланс та структуру волосин, роблячи прядки значно еластичнішими і сильнішими. Жирні кислоти Омега-3 та Омега-9, що містяться в аргановій олії та фітокомплексі AHL, швидко поглинаються коренями сухого, ламкого й пошкодженого волосся й прекрасно відновлюють його. Засіб не обтяжує прядки та непомітний на волоссі. Особлива формула дозволяє уникнути сезонного випадіння волосся та його електризації. Продукт суттєво зменшує негативний вплив фену під час термоукладки.
75 мл
Застосування:
Для зовнішнього використання нанести невелику кількість олії собі в долоні, розтерти, після чого нанести по всій довжині волосся. Не змивати. Перед укладанням феном волосся промокнути рушником.

Застереження:
У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад:
диметиконол, циклопентасилоксан, циклогексасилоксан, *олія аргани, *олія жожоба, олія абрикосових кісточок, олія зародків пшениці, віддушка, олія виноградних кісточок, олія соняшнику, альфа-ізометил іонон, бутилфеніл метилпропіональ, цитронелол, евгенол, гераніол, гексилциннамаль, ліналоол. *Органічний інгредієнт

Виробник:Туреччина
Бренд:PHYTOCOMPLEX AHL
Термін придатності: до 2027 року

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
75 мл

Схожі товари