Всі категорії
Додати товар

Profistyle бальзам-флюїд з аргановою олією для пошкодженого волосся

250 грн
Опис

Бальзам-флюїд з аргановою олією Argan Balsam-Fluid було створено українською косметичною компанією Profi Style. Флюїд розроблений спеціально для реконструкції сухого, зневодненого та пошкодженого волосся, він забезпечує повноцінне живлення та відновлення структури. Результат від його використання ви помітите після першого використання. Інгредієнти препарату проникають глибоко в структуру волоска, зміцнюють її зсередини і розгладжують кутикулу. Бальзам робить волосся розгладженим, сильним, слухняним, блискучим і захищає від негативного впливу зовнішнього середовища.

Основним компонентом засобу є арганова олія, яка глибоко живить локони комплексом вітамінів, сприяє відновленню клітин та гідроліпідного балансу. Продукт поступово робить волосся щільнішим і більш слухняним. Флакон з дозатором має привабливий зовнішній вигляд та дуже зручний у використанні. Даний засіб є свого роду панацеєю для волосся, він здатний повернути до життя посічені та пошкоджені локони, які постраждали внаслідок термічних маніпуляцій.

Метод використання Profi Style Argan Balsam-Fluid: 2-3 краплі флюїду нанести на долоні, ретельно розтерти і рівномірно розподілити на вологі пасма (від середини до кінчиків). Змивати не треба! Якщо ви хочете додати шевелюрі трохи блиску, тоді нанесіть склад на сухе волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vikto...
viktoria09011992
Супер-продавець
88% виконаних замовлень
Була