Всі категорії
Додати товар

Ellips hair vitamin pure natura pure natura with blue lotus extract капсули для...

12 грн
Опис

Капсули для волосся "Сила Лотоса" Ellips Hair Vitamin Pure Natura Pure Natura With Blue Lotus Extract з олією камелії, екстрактом блакитного лотоса і вітамінами A, C, E і Pro-Vit B5. Вітамінний комплекс інтенсивно живить і доглядає за локонами, а зволожувальні компоненти запобігають їхній сухості, ламкості та пошкодженню структури.

Олія насіння камелії відновлює пошкоджену структуру волосся, зміцнює пасма біля коріння, прискорює їхній ріст, лікує лупу, заспокоює подразнення й усуває свербіж. Оптимізує гідроліпідний баланс шкіри голови, усуваючи надмірне вироблення сала.

Екстракт блакитного лотоса - має пом'якшувальну, заспокійливу, інтенсивно зволожувальну дію. Вона запобігає випадінню, зміцнює фолікули, усуває лупу і подразнення шкіри голови. Структура волосся розгладжується, локони набувають густоти і блиску, полегшується розчісування й укладання.

Олія насіння сої використовується в засобах для догляду за волоссям, щоб поліпшити текстуру, зміцнити та відновити пошкоджене волосся. Вона також чудово підходить для зволоження і надає волоссю красивого глянцевого, блискучого вигляду. Для тих, хто страждає від проблем із випадінням волосся, таких як вогнищева алопеція, соєва олія знову є ідеальним помічником. Соєва олія не тільки зміцнює імунну систему, а й стимулює новий ріст волосяних фолікулів і зменшує клітинне пошкодження.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивки. Висушити та укласти волосся звичайним способом. Не наносити на шкіру голови!

Виробник Ellips - Індонезія.

1 капсула 1мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize