Всі категорії
Додати товар

Ellips hair vitamin shiny black капсули з олією та вітамінами розкішний блиск гладкість

12 грн
Опис

Ellips Hair Vitamin Shiny Black – капсули з олією та вітамінами надають розкішний блиск та гладкість волоссю. Забезпечують ефективне живлення, запобігають сухості та ламкості. Відновлюють сухе, пошкоджене волосся, запобігають появі посічених кінчиків. Захищають від згубного впливу ультрафіолету та високих температур. Згладжують підняті кератинові лусочки волосся, повертаючи еластичність, сяйво та здоровий вигляд.

Активні компонети капсул:

Арганова олія містить жирні кислоти, необхідні для відновлення структури волосся. Покращує структуру волосся, зберігає вологу, зменшує ламкість.

Олія горіха кукуї – одна з найціннішив в догляді за волоссям. Захищає від пошкоджень та попереджає появу посічених кінчиків.

Комплекс вітамінів А, С, Е ефективно захищає волосся від негативного впливу факторів навколишнього середовища, живить та зволожує по всій довжині.

Провітамін B5 пом’якшує неслухняне волосся, робить його шовковистим та забезпечує глибоке зволоження. Полегшує розчісування, надає сліпучий блиск і гладкість.

Капсули для волосся Ellips Hair Vitamin Shiny Black не обтяжують та не склеюють волосся, залишаючи приємний аромат. Рекомендуємо для догляду за натуральним, не фарбованим та тонким волоссям.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивки. Висушити та укласти волосся звичайним способом. Не наносити на шкіру голови!

Виробник Ellips - Індонезія.

1 капсула 1мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize