Всі категорії
Додати товар

Капсулы витамины для восстановления волос

340 грн
Опис

30 капсул
Червоні: капсули від Sevich глибоко відновлюють пошкоджене волосся. Марокканське масло, масло жожоба, а також комплекс вітамінів A, C, E, вітамін b-5, живлять і відновлюють тендітне і жорстке волосся. Після застосування капсул, волосся буде більш здоровим, сильним, як шовк гладким і м'яким.

Жовті: капсули Sevich для волосся з марокканською олією та олією алое віра, Вітамін A, C, E&Pro Vit B5 пом'якшують Ваше волосся, живлять його і зберігають вологу. Волосся стає більш здоровим, блискучим і слухняним.

Фіолетові: капсули для волосся від Sevich доглядають волосся після фарбування. Олія з Марокко та формула потрійного догляду розроблені для живлення та захисту фарбованого волосся. Після застосування олії, волосся стає м'яким і легко розчісується, а колір тримається довше.
Золоті: Ці капсули призначені для догляду за нормальним волоссям. Допомагають зберегти волосся гладким і блискучим (підходять для сухого, тьмяного і нормального волосся). Індонезійська марокканська олія, олія жожоба, а також вітаміни A, C, E, В-5 зроблять Ваше волосся доглянутим, зволоженим і подарують відчуття м'якості і блиску.

Помаранчеві: вітаміни для волосся з марокканським маслом, женьшенем і екстрактом меду, а також вітаміни A, C, E & Pro Vit B5 живлять, захищають і забезпечує догляд за ламким і пористим волоссям. Волосся виглядає більш здоровим, блискучим і слухняним.

Зелені: капсули містять марокканське масло і масло насіння камелії, до складу також входять вітаміни А, С, Е і В5. Завдяки натуральним інгредієнтам легко відновлюють сухі, січені кінчики волосся. Зелені капсули підходять для забарвленого волосся. Відмінно зволожують і надають шовковистого вигляду.
Чорні: капсули містить марокканське масло та алое віру. До складу також входять вітаміни A, C, E & Pro Vit B5, які покращують блиск вашого темного волосся, живлять і захищають волосся від сонячних променів. Волосся стає здоровим, блискучим і слухняним.

Спосіб застосування:

Вимити волосся і трохи підсушити рушником. Відрізати носик капсули. Половину олії розподілити на долонях. Нанести масло на вологе волосся для термозахисту та зволоження. Висушити волосся. Залишки олії нанести на сухе волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари