Всі категорії
Додати товар

Сироватка-спрей для тонкого волосся "магія гіалурону" advance techniques miracle densifier

69 грн
Опис

Щоб тонке та нормальне волосся було тривалий час захищене від несприятливих зовнішніх факторів, механічних пошкоджень та травм, скористайтеся високоефективною сироваткою-спреєм «Магія гіалурону». Вона представлена провідними експертами популярного бренду Avon для власниць слабких та пошкоджених пасм. Її дія спрямована на моментальне заповнення порожнеч у стрижнях волосся, завдяки чому вони вмить стають щільнішими, густішими, пишнішими. Також за рахунок відновлення травмованих ділянок пасма набувають дзеркальної гладкості та чарівного блиску.

Активною складовою формули Avon Advance Techniques Miracle Densifier Hair Serum Spray є комплекс гіалурон-пептид, який і зміцнює локони, відновлюючи їх структуру. З цим засобом розкішні пасма з недосяжної мрії перетворюються на вашу реальність!

Спосіб застосування: нанесіть на чисте вологе або сухе волосся. Чи не змивати.

склад

Aqua, Vp/Va Copolymer, Polyquaternium-37, Parfum, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Panthenol, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Hydroxyethylcellulose, PPG-1 Trideceth-6, Hydrolyzed Wheat ilk Amino Acids , Sodium Hyaluronate, Potassium Hydroxide, Laurtrimonium Chloride, Pelvetia Canaliculata Extract, Laminaria Digitata Extract, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mriya_mary
mriya_mary
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
87% виконаних замовлень
Була