Всі категорії
Додати товар

Олія для волосся ellips м'якість сакури lady shiny with cherry blossom, 1 мл

14 грн
Опис

Сироватка для сухого та жорсткого волосся.

Лімітована японська серія для інтенсивного оновлення та блиску волосся. Незмивні вітаміни-олія для волосся з маслом камелії, екстрактом сакури та вітамінами A, C, E та Pro-Vit B5. Покращують стан та зовнішній вигляд волосся, захищають від гарячих температур.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ :
Аскорбінова кислота (Вітамін C) – не тільки знешкоджує вільні радикали, але також сприяє процесу вироблення колагену та покращує циркуляцію крові у тканинах. За рахунок цього припиняється випадання і запускається процес зростання нового волосся. Повертає волоссю пружність, м'якість та блиск.
Екстракт сакури – відновлює пошкоджену структуру волосся, зволожує, надає свіжості та ніжного приємного аромату.
Олія камелії – відновлює пошкоджену структуру волосся, зміцнює пасма біля коріння, прискорює їх зростання, лікує лупу, заспокоює подразнення та усуває свербіж. Оптимізує водно-жировий баланс шкіри голови, усуваючи надмірне вироблення сала.
Олія сої – використовується в засобах догляду за волоссям, щоб покращити текстуру, зміцнити та відновити пошкоджене волосся. Воно також відмінно підходить для зволоження та надає волоссю красивого глянсового, блискучого вигляду. Для тих, хто страждає від проблем з випаданням волосся, соєва олія знову є ідеальним помічником. Соєва олія не тільки зміцнює імунну систему, але й стимулює зростання нових волосяних фолікулів та зменшує клітинне пошкодження.
Пантотенова кислота (Вітамін B5) – прискорює процес регенерації, робить волосся міцним, сяючим і здоровим на вигляд. Зупиняє випадання волосся, стимулює зростання волосся і пробуджує нове волосся до більш інтенсивного зростання. Утримує вологу у волоссі, тому волосся стає більш еластичним, менш сухим і ламким, а також менше січеться.
Ретинол (Вітамін A) – речовина, в якій міститься головний компонент для побудови волосся – кератин білок. Крім того, вітамін запобігає запаленню, сприяє відновленню пошкодженого волосся, допомагає боротися з проблемою жирності. Покращує структуру волосся, сприяє блиску та ліквідує пошкодження та агресивну дію навколишнього середовища на тонкі пасма.
Токоферол (Вітамін E) – головний антиоксидант, стимулятор оновлення клітин та циркуляції крові. Він наповнює клітини киснем, загоює дрібні пошкодження, сприяє зміцненню волосся, запобігаючи його ламкості і стимулює ріст.
ЗАСТОСУВАННЯ:
Відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивки. Висушити та укласти волосся звичайним способом.

Об'єм 1 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари