Всі категорії
Додати товар

Біо ботанічна сироватка для росту волосся sim sensitive system 4 bio botanical serum 50 ml

385 грн
Опис

Біо Ботанічна сироватка із серії System 4 - головний і найбільш сильний препарат в комплексі за рахунок рослинних екстрактів реп'яха, настурції, кропиви, розмарину, а також комплексу вітамінів С, Е, РР, В6. Стимулює активний поділ клітин волосяних фолікул та потовщення волосся

У чому переваги біо ботанічної сироватки System 4 Bio Botanical Serum?— Створює умови для здорового росту волосся

Стимулює мікроциркуляцію.
Стимулює ріст волосся.
Підходить для всіх типів волосся.
Містить піролан, саліцилову кислоту та пантенол.
Веганський продукт.
Активні компоненти:

Реп'ях, польовий хвощ, настурція велика, кропива, листя берези, розмарин, алое, водяний крес, м'ята, рицинова олія, екстракт кінського каштана, олія чайного дерева, які містять каротини, фітонциди, аскорбінові кислоти та мікроелементи, що сприяють зміцненню коренів волосся росту та зупиняють передчасне випадання волосся.
Вітаміни С, Е, РР, В5, В6 та активні інгредієнти. Ефективно зупиняють випадання волосся, стимулюють зростання нового, здорового волосся і підвищують його густоту, до складу яких входять:
Піроктон оламін - антигрибковий та антибактеріальний препарат;
Саліцилова кислота - знімає розраз шкіри;
Пантенол – відновлює волосся, пошкоджене неякісними хімічними складами та барвниками.
Спосіб застосування:

Сироватка застосовується на чисте висушене волосся. Невелика кількість сироватки круговими рухами втирати у шкіру голови протягом 5 хвилин. Чи не змивати! Застосовувати сироватку необхідно як мінімум двічі на тиждень. Курс розрахований на один-два місяці. Позитивні результати можна побачити вже за 1 місяць.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize