Всі категорії
Додати товар

Вітаміни для волосся ellips "м'якість сакури" lady shiny 50 шт.

600 грн
Опис

Ellips Олія для волосся з вітамінами та екстрактом рожевої вишні Hair Vitamins Lady Shiny (50 шт)

За даними медиків надмірне перебування на сонці є найчастішою причиною структурних ушкоджень волосся: UVB-випромінювання відповідає за втрату білка волосся, а UVA-випромінювання відповідає за зміну кольору. Але, звичайно ж, крім цього нашими постійними супутниками також є фени, випрямлячі, плойки, які тільки посилюють ситуацію. І раптом ми виявляємо, що нашим волоссям потрібне термінове відновлення. З цим допоможуть впоратися капсули для волосся з вітамінами та екстрактом камелії від бренду Ellips.

Ellips Hair Vitamins Lady Shiny - це унікальна олія для волосся, яка надає інтенсивне відновлення і призначена для волос після хімічної дії (екстремальне фарбування, хімічна завивка або випрямлення). Просто відкрийте капсулу, вилийте засіб на руки і рівномірно розподіліть волосся, не змиваючи. Ви відразу побачите результат - колір сяє у всій красі, волосся набуває здорового вигляду, м'якості, шовковистості від коренів до самих кінчиків.

Збагачено маслом камелії, вітамінами A, C, E, Pro Vit B-5 і екстрактом рожевої вишні. Всі ці компоненти відновлюють сухе і ламке волосся, надають гладкість пористим і тьмяним, запобігають появі кінчиків, що січуться. Це дозволяє рідше підстригати волосся і відростити бажану довжину. Капсули Ellips підходять для всіх типів волосся, відрізняються легкою текстурою, моментально вбираються, не склеюють і не обтяжують.

Властивості:

Відновлює пошкоджені ділянки волосся;
Дарує локонам блиск та еластичність;
Робить волосяні волокна більш щільними та еластичними;
Надаємо інтенсивну регенеративну дію;
Глибоко зволожує та вирівнює баланс вологи у структурі волосся;
Усуває сухість та ламкість;
Захищає волосся від теплового впливу та негативного впливу факторів зовнішнього середовища;
Чинить миттєву дію.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
moya_svecha
moya_svecha
Супер-продавець
Івано-Франківськ
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари