Всі категорії
Додати товар

!!!ціна від 5 банок!!! капсули для волосся sevich hair vitamin mix

214 грн
Опис

ОРИГІНАЛЬНА УПАКОВКА!
СЕРТИФІКАТ ЯКОСТІ!

Вітамінні капсули для волосся Sevich Hair Vitamin Mix містять в баночці мікс з 7 видів капсул, кожна з яких вирішує певну проблему вашого волосся.
🔴Червоні: глибоко відновлюють пошкоджене волосся. Мароканська олія, олія жожоба, а також комплекс вітамінів А, С, Е, вітамін В 5, живлять і відновлюють волосся надаючи йому блиску.
🟣Фіолетові: зберігають колір фарбованого волосся. Мароканська і органова олія, а також вітаміни А і С роблять волосся гладеньким і сяючим.
🟢Зелені: зволожують, склеюють посічені кінчики, глибоко проникають в структуру волосся. Олія насіння камелії і марокканської олії, а також вітамін В5 усувають сухість і попереджають ламкість волосся.
⚫Чорні: посилюють блиск темного волосся, живлять та захищають від ультрафіолету. Містять олію кукуі, алое, марокканську і органову олію. 🟠Помаранчеві: глибоко живлять структуру волосся. Екстракт меду, женьшеня і вітамін Е попереджають виникнення посічених кінців.
🟡Жовті: глибоко живлять і зволожують волосся по всій довжині.Насичують корисними вітамінами, алое, соєва і марокканська олії попереджають сухість і виснаження, роблять волосся слухняним, гладеньким і сяючим.
🟡Золоті: живлять і зволожують сухе волосся, роблячи його здоровим, сяючим і слухняним. Олія жожоба, алое, марокканська, соєва і органова олії допомагають утримувати вологу, створюють захисний бар`єр на поверхні волосся, попереджають заплутування.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Зелений
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Продавець
sapsans
sapsans
Рівне
100% виконаних замовлень
Була