Всі категорії
Додати товар

Нічна відновлювальна сироватка для волосся lador snail sleeping hair ampoule

80 грн
Опис

Нічна відновлювальна кератинова сироватка для волосся Lador Snail Sleeping Hair Ampoule створена спеціально для того, щоб відновлювати структуру волосся під час сну.

✅ Підійде для догляду за ослабленим, сухим і пошкодженим волоссям, яке часто піддається фарбуванню, хімічній і термічній завивці.

✨ Глибоко зволожує та відновлює структуру волосся.
✨ Утворює на волоссі захисну плівку.
✨ Робить волосся гладким та еластичним.
✨ Перешкоджають появі посічених кінчиків.
✨ Пом'якшує волосся й надає йому блиску.

🌿 Активні інгредієнти:
- Муцин равлика (1000 mg) робить волосся зволоженим і запобігає його пересушуванню, оздоровлює ослаблене волосся.
- Колаген підвищує рівень зволоженості волосся, повертає йому пружність і еластичність, оживляє, робить волосся слухнянішим, захищає й полегшує розчісування.
- Екстракт глечика виводить токсини, що скупчилися у волоссі та шкірі голови, і бруд, чинить сильну протизапальну, пом'якшувальну та заспокійливу дію.
- Екстракт ірису чинить на шкіру зволожувальну та очисну дію, добре регенерує та відновлює шкіру, сприяє росту волосся.
- Екстракт квітки едельвейса є сильним антиоксидантом, захищає волосся від ультрафіолету, зволожує та розгладжує пасма.
- Екстракт жасмину незамінний у боротьбі із сухістю й ламкістю волосся, оскільки ефективно відновлює його природний водний баланс.
- Екстракт тигрової лілії має антисептичну та заспокійливу дію.

✨ Регулярне використання засобу подарує шикарне сяйво та пружність навіть дуже сухому, пофарбованому та пошкодженому волоссю.

Застосування:
1. Нічний догляд. Нанести сироватку на сухе чисте волосся перед сном, не змивати. Особливу увагу приділити кінчикам волосся.
2. Денний догляд. у разі сильно пошкодженого волосся, нанести вранці на сухе волосся, не доходячи до коренів. Особливу увагу приділити кінчикам і розподілити по всій довжині волосся. Не змивати.

☝ Продукт потрібно наносити не ближче, ніж в 1 см від шкіри голови. Рівномірно розподіліть засіб і розчешіть локони. Не змивайте. Використовуйте продукт один-два рази на тиждень.

20 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Золотистий
Розмір:
  • 20мл
Об'єм:
20 мл