Всі категорії
Додати товар

Сироватка миттєвого відновлення для волосся jvn complete instant recovery serum

розпродаж до 25 Травень

900 грн
Опис

Сироватка для миттєвого відновлення волосся *** ******** ******* ******** *****

Обʼєм 100 мл

******* ******** ***** вирівнює пористість, тобто здатність вашого волосся утримувати вологу. Цей відновлювальний праймер наноситься перед іншими продуктами для укладання, тому кожен продукт, який ви наносите поверх нього, діє ефективніше. Його поживні інгредієнти згладжують і зволожують, зменшуючи видимість посічених кінчиків, збільшуючи силу та захищаючи волосся від гарячої укладки, створюючи водночас м'якість, приємну на дотик.

ПІДХОДИТЬ ДЛЯ: Усі типи волосся мають додати це на початок своєї рутини! Чи маєте ви низьку, середню або високу пористість волосся — ця сироватка для вас.

АРОМАТ: Затишна суміш амбри та кашемірового мускусу доповнена домішками лимона та мандарина.

Нанесіть на долоні та розітріть, перш ніж акуратно розгладити середину довжини та кінчики. Ось і все! Висушіть феном, висушіть на повітрі або нанесіть більше продуктів поверх, щоб підвищити їх ефективність.

ПОРАДА *** Почніть із кількості розміром із виноградину та додайте більше, якщо ваше волосся густіше або пористе. Ідеально підходить для використання перед іншими продуктами або окремо для гладкої, захищеної укладки без фіксації.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?