Всі категорії
Додати товар

Chi silk рідкий шовк для відновлення волосся і блиску натуральний шовк сироватка для...

170 грн
Опис

В наявності😍

Незмивний рідкий шовк Silk Influsion, бренда CHI
Виробництва США, 15ml. Оригінальна продукція!

Натуральна рідка сироватка для волосся, з використанням шовку — для щоденного догляду за нормальним і сухим волоссям. Допомагає відновити волосся після хімічних процедур, використаний праска, неправильний догляд.

Надає волоссю м'якості та блиску, завдяки чому він легко надається будь-яким маніпуляціям. Шовк не залишає важкості та липкості на волоссі, і Н Е вимагає змивання, згладжує посічені кінчики❗️

За складом шовк CHI схожий на людську волосину, що дає йому можливість впливати на них, відновлюючи волосся зсередини. Глибоко проникаючи в структуру волосся, він підтримує кутикулярний шар.

📎Після застосування волосся стає більш слухняним і податливим, набуває здорового та доглянутого вигляду, отримує розкішну м'якість, гладкість і класний блиск. Спосіб застосування: нанести невелику кількість на пальці,ладоні та ретельно нанести на сухе або трохи вологе волосся від середньої частини за довжиною волосся, концентруючи увагу на кінчики. Залишок нанести на початок росту волосся.

Надсилання щодня, включно з вихідними днями. Стараємося надсилати замовлення на день оплати! Відсилання будь-якої зручної для клієнта транспортною компанією.
Пишіть, з радістюрегулюй на всі цікаві Вас питання 💕

🖤 Для Вашої безпеки у відкритому доступі понад 230+ тільки позитивних відгуків від реальних покупців.
Працюю з Вами на цій платформі вже понад 3 роки
Заходьте на сторінку, ознайомтеся з асортиментом: у наявності є безліч товарів із гарним знижком, поповнення товару щодня🖤

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Червоний
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл