Всі категорії
Додати товар

Milbon олія для нормального та тонкого волосся deesse's elujuda emulsion (120 мл)

1100 грн
Опис

Незмивний пом'якшувальний масляний догляд для жорсткого неслухняного волосся. Ефективне відновлення волосся, надання пружності сухому пофарбованому волоссям. Прекрасна база для укладання волосся. Це незмивне масло володіє миттєвою властивістю відновлювати волосся і надавати їм шовковистість і м'якість, а також блиск і доглянутий вигляд.

Сквалан з оливкового масла живить кортекс волосся, розслаблює водневі зв'язки всередині нього, роблячи його гнучким і рухомим. Масло насіння баобаба кондиціонує волосся і розгладжує кутикулу. В результаті м'які, слухняні при укладанні волосся.

Спосіб застосування: використовувати невелику кількість масла Мілбон Elujuda MO (Mellow Oil) на вологе вимите волосся. Спочатку нанести необхідну кількість натискань дозатора на долоні і розігріти між ними. Потім слід розподілити незмивний засіб, як показано нижче на схемі:

коротке волосся - одне натискання
середня довжина - два натискання
довге тонке волосся - два з половиною натискання
довге густе волосся - три з половиною натискання
Спочатку нанести на кінчики з внутрішньої сторони, потім з внутрішньої сторони пасом від середини довжини і до кінчиків. Залишки масла на долонях Elujuda Fluent Oil нанести, розгладжуючи пасма між долонями

Активні компоненти: масло насіння баобаба, сквалан оливкового масла

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл
Продавець
maryn...
Yam_ukraine
Бровари
0% виконаних замовлень
Була