Всі категорії
Додати товар

Молочко для абсолютної краси волосся davines oi milk, 50 мл

600 грн -9% 550 грн
Опис

Молочко для абсолютної краси волосся Davines Oi milk, 50 мл

Ціна 550 грн.

Зроблено в Італії

Це універсальний незмивний засіб для краси і здоров'я волосся. Багатофункціональний спрей перетворює звичайний догляд за локонами на винятково приємну та ефективну косметичну процедуру.

Ароматне молочко вирізняється надзвичайно насиченою формулою з потужними живильними властивостями. Завдяки унікальному поєднанню олії анато з провітаміном B5 і функціональним комплексом амінокислот засіб чудово виконує свої функції. Активні компоненти полегшують розчісування у процесі сушіння феном, кондиціонують волосся та оберігають від пошкоджень під впливом високих температур. Крім того, вони роблять локони м'якими і шовковистими, більш об'ємними та блискучими, насичуючи живильною вологою.

Ніжне молочко діє без обважнення і склеювання, забезпечуючи тривалий стайлінговий ефект. Не містить парабенів.

Спосіб застосування
вимити голову шампунем OI, нанести 10-15 доз молочка на підсушене рушником волосся, не змивати. Завершити стайлінг. Можна збільшити або зменшити кількість доз залежно від типу волосся. Якщо волосся неслухняне, можна нанести молочко OI після використання кондиціонеру OI. При сильно зневодненому волоссі необхідно наносити молочко OI на сухе волосся як зволожувальний продукт: нанести засіб на долоні та рівномірно розподілити по всій довжині пасом, включно з кінчиками.

Склад
олія анато, провітамін B5.

Вік: 18+
Призначення: для блиску, зволоження
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип волосся: всі типи волосся
Країна ТМ: Італія
Зроблено в: Італія
Об'єм: 50ml

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари