Всі категорії
Додати товар

Незмивний догляд для дуже пошкодженого волосся redken extreme anti-snap leave-in treatment

350 грн
Опис

Незмивний догляд для дуже пошкодженого волосся Redken Extreme Anti-Snap Leave-in Treatment, 50 мл

Ціна 350 грн.

Любительки експериментів жити не можуть без постійної модифікації своєї зовнішності. Вони легко міняють колір волосся, довжину зачіски та без сумніву йдуть на завивку або ж кератинове випрямлення. Єдиний мінус таких перетворень – численні пошкодження волосся, які призводять надалі до ламкості та навіть випадіння пасом.

Моментально відновити пористу структуру локонів, повернувши їм життєву силу, первинний блиск, об'єм і еластичність допоможе незмивний догляд Extreme Anti-Snap Leave-in Treatment професійного американського бренда Redken. Його інноваційна технологія 3D Repair Complex складається з трьох базових компонентів, які реконструюють і заповнюють білкові порожнечі кортексу. Так, природні протеїни ущільнюють захисний ліпідний бар'єр, а кераміди згладжують кутикули та збільшують щільність. Водночас ліпіди, проникаючи у глибинні шари структури, вирівнюють її, роблячи волосся слухняним, м'яким і шовковистим.

Спосіб застосування: використовувати після шампуню і кондиціонера на підсушеному рушником волоссі. Нанести на пошкоджені ділянки волосся. Не змивати.

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари