Всі категорії
Додати товар

Відновлювальна олія для волосся moroccanoil oil treatment for all hair types

450 грн
Опис

Відновлювальна олія для волосся Moroccanoil Oil Treatment For All Hair Types

Стан: нове, оригінал зі США
Об'єм: 15мл

Ви хочете мати шовковисте, блискуче та здорове волосся? Відновлювальний засіб Moroccanoil® полягав початок створення продукції на основі олій для догляду за волоссям і послугував поштовхом до застосування арганової олії у світі косметики. Treatment закладає основу для укладання волосся й застосовується для кондиціонування й оформлення зачісок.

Цей перетворювальний засіб для догляду за волоссям містить багату антиоксидантами арганову олію та підсилюють блиск вітаміни. Він полегшує розчісування волосся, скорочує час його сушіння феном, живить волосся, робить його блискучішим, слухнянішим і гладкішим щоразу, коли ви використовуєте його. Переверште всіх красою свого волосся!

✅ Переваги:
- Відновлює сильно пошкоджене волосся й робить його слухняним. Містить унікальну формулу, завдяки якій навіть ламке волосся отримує всі необхідні інгредієнти, що сприяє його відновленню.
- Живить волосся на всій довжині від коренів і до кінчиків, створюючи оптимальний баланс зволоження як для волосся, так і для шкіри голови.
- Підходить для волосся із сухою й жирною лупою.
- Захищає від шкідливого впливу ультрафіолетових променів та інших екологічних чинників.
— підвищує імунітет проти агресивного міського середовища, а також є ідеальним захистом на відпочинку.
- Не містить спита.
- У разі тривалого догляду навіть неживому волоссю повертає гарний вигляд, природний блиск, сяйво та м'якість.

❤️ Спосіб застосування:
- Видавіть 1-2 дози відновлювального засобу Moroccanoil® і нанесіть на чисте, підсушене рушником волосся від середини до кінців. Висушіть волосся за допомогою фена або даї <unk> висохнути ним у природний спосіб.

Універсальний відновлювальний засіб Moroccanoil можна використовувати на сухому волоссі, щоб пригладити неслухняні волоски, додатково кондиціонувати сухі кінці та зробити волосся гладкішим.

Порада: для глибшого живлення волосся додайте кілька крапель відновлювального засобу Moroccanoil в інтенсивно зволожувальну маску, легку зволожувальну маску або відновлювальну маску для волосся Moroccanoil.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл