Всі категорії
Додати товар

Вітамінні капсули для відновлення волосся sevich

260 грн
Опис

Вітамінні капсули для відновлення волосся Sevich
можливо придбати на вибір 7 різних видів
В баночці 30 капсул.(усі запаковані)
Кожна капсула містить цілющий масляний комплекс, багатий мінералами, вітамінами та мікроелементами, які живлять та зволожують волосся по всій довжині.
🔴Червоні капсули для глибокого відновлення пошкодженого волосся, проникають глибоко в їх структуру, насичують корисними речовинами, зволожують і захищають, роблять волосся шовковистим, еластичним і живим.
🟣Фіолетові капсули для фарбованого волосся, надають сприятливий вплив на структуру волосся після фарбування навіть найагресивнішою фарбою. Збагачує волосся корисними вітамінами, зміцнює, посилює яскравість кольору, захищає від впливу температур.
🟡Жовіт капсули для живлення ламкого волосся. Втрата волосся через надмірну сухість робить зачіску неакуратною, втрачається об'єм і густота волосся. Завдяки компонентам капсул волосся стане гладким, блискучим, об'ємним і шовковистим.
🟢Зелені капсули для сухого і січеного волосся допоможуть швидко привести структуру волосся в доглянутий вигляд, обволікують і створюють невидиму захисну плівку, розгладжують, сприяють легкому розчісування, глибоко живлять.
🟠Оранжеві капсули для ламкого та пористого волосся, повертають волоссю життєву силу, блиск і красу, волосся стане більш гладким та зволоженим, посічених кінчиків стане помітно менше .
⚫️Чорні капсули для темного волосся і захисту від сонця, допомагають впоратися з вигорянням кольору на сонці, надають природний блиск і сяйво, роблять волосся пружним, слухняним і шовковистим, глибоко зволожують і зменшують жорсткість волосся.
🔔Золоті капсули глибоко живлять та зволожують волосся по всій довжині. Насичують корисними вітамінами, містять цілющий масляний комплекс, який запобігає сухості та виснаженню, робить волосся слухняним, гладким і блискучим.

📍Спосіб застосування.
Розріжте капсулу і видавіть вміст на долоню. Після миття трохи підсушіть волосся рушником, розподіліть вміст капсули по всій довжині, уникаючи шкіру голови. Не потребує змивання.
ціна за баночку 30 штук 260 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 7мл
  • 8мл
  • Інший
Продавець
marij...
zara_parfums
Супер-продавець
Івано-Франківськ
85% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?