Всі категорії
Додати товар

🌷незмивні капсульні вітаміни-масло для волосся мікс"ma vie mari mix",30 штук

299 грн
Опис

🌷Незмивні капсульні вітаміни-масло для волосся мікс"Ma Vie Mari mix" - 30 шт.
🌷Червоні:
капсули від Ma Vie Mari глибоко відновлюють пошкоджене волосся. Марокканська олія, олія жожоба, а також комплекс вітамінів A, C, E, вітамін b-5, живлять і відновлюють тендітне і жорстке волосся. Після застосування капсул, волосся буде здоровішим, сильнішим, як шовк гладким і м'яким.
🌷Жовті:
капсули Ma Vie Mari для волосся з марокканською олією та олією алое вера, вітамін A, C, E&Po Vit B5 пом'якшують ваше волосся, живлять його та зберігають вологу. Волосся стає більш здоровим, блискучим і слухняним.
🌷Фіолетові:
капсули для волосся від Ma Vie Mari доглядають за волоссям після фарбування. Олія з Марокко і формула потрійного догляду розроблені для живлення і захисту фарбованого волосся. Після застосування олії волосся стає м'яким і легко розчісується, а колір тримається довше.
🌷Золоті:
ці капсули призначені для догляду за нормальним волоссям. Допомагають зберегти волосся гладким і блискучим (підходять для сухого, тьмяного і нормального волосся). Індонезійська марокканська олія, олія жожоба, а також вітаміни A, C, E, В-5 ¦ зроблять Ваше волосся доглянутим, зволоженим і подарують відчуття м'якості та блиску.
🌷Помаранчеві:
вітаміни для волосся з марокканською олією, женьшенем і екстрактом меду, а також вітаміни A, C, E&PVit B5 живлять, захищають і забезпечують догляд за ламким і пористим волоссям. Волосся виглядає більш здоровим, блискучим і слухняним.
🌷Зелені:
капсули містять марокканську олію та олію насіння камелії, до складу також входять вітаміни А, С, Е і В5. Завдяки натуральним інгредієнтам легко відновлюють сухі, посічені кінчики волосся. Зелені капсули підходять для фарбованого волосся. Прекрасно зволожують і надають шовковистого вигляду.
🌷Чорні:
капсули містять марокканську олію та алое веру. До складу також входять вітаміни A, C, E&PVit B5, які покращують блиск вашого темного волосся, живлять і захищають волосся від сонячних променів. Волосся стає здоровим, блискучим і слухняним.
🌷Спосіб застосування:
Вимити волосся і трохи підсушити рушником. Відрізати носик капсули. Олію розподілити на долонях. Нанести на вологе волосся для термозахисту і зволоження. Висушити волосся. Залишки олії нанести на сухе волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Другой