Всі категорії
Додати товар

Салонна олія для волосся з біотином і кератином ivana beauty trinity oil infused with...

794 грн -2% 779 грн
Опис

Салонна олія.
100ml (повнорозмірне)

Насичений біотином, кератином, вітаміном C і сімома ефірними оліями
Легка олія Trinity покриває кожну пасмо шаром зволожувальної вологи, допомагаючи захистити кінчики від посічених і зміцнюючи загальний стан волосся і шкіри голови. Забезпечуючи ваше волосся і шкіру голови необхідним живленням, олія Trinity надасть вашому волоссю блиск, м'якість і силу під час кожного використання.

ФОРМІРУЄ ЗАХИСТНИЙ БАР'ЄР: створений для захисту від вільних радикалів, агресивних чинників довкілля та гарячих інструментів для укладання.

УКРЕПЛЕННЯ ВІД КОРНЕЙ ДО КОНЦІВ: зміцнює волосся від коренів до кінчиків, одночасно живлячи, зміцнюючи та захищаючи волосся від вільних радикалів, зберігаючи його здоровими та щасливими.

ЗАПОБІЖАЄ ПОЛОМКУ: ця сироватка насичена натуральними екстрактами, які зміцнюють волосся, як-от арганова олія, біотин (вітамін B), кератин, екстракт Анжелики Гігас і хвоща польового.

БЕЗПЕЧНО ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ: не містить парабенів і безпечний для фарбованого волосся.

БОРЬБА С СУХА І ЗУДОМ ГОЛИНИ: Трояндова олія, екстракт ядер Avena Sativa Ost і чайна рослина живлять шкіру голови, допомагаючи запобігти появі лупи та сухості та свербіння шкіри голови, а також покращують мікроциркуляцію й допомагають волоссю утримувати вологу.

УСИЛЬчик ЦВІТА: Екстракт зерен вівса Avena Sativa допомагає кольору зберігатися довше, запечатуючи кутикулу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?