Всі категорії
Додати товар

Armalla argan oil 10ml арганова олія для волосся

300 грн
Опис

Armalla Argan Oil - арганова олія для волосся. Натуральна арганова олія для волосся - один з найдорожчих рослинних продуктів у світі та засіб, який забезпечить волоссю першокласний догляд, надасть їм гарного блиску. Вітаміни F, A та E надійно захистять волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища, підвищать еластичність та зміцнять структуру кожного волосся. Захищає від УФ-ушкоджень.

запобігає розвитку алопедії

відновлює структуру волосся

зміцнює волосяні фолікули

запобігає появі кінчиків, що січуться

позитивно впливає на шкіру голови (масло аргани має протизапальну та заспокійливу дію, ефективно бореться зі шкірними захворюваннями, збудниками яких є віруси, грибки та інфекції)

мінімізує негативну дію УФ-випромінювання та інших агресивних факторів, підвищує захисні властивості шкіри голови.

Також арганова олія – це ще й чудовий засіб для тіла. Воно здатне забезпечити повноцінне зволоження та живлення всіх шарів епідермісу, що сприяє відновленню шкіри на клітинному рівні та омолодженню. Регулярне застосування арганової олії стимулює вироблення еластину та колагену, відновлює водно-жировий баланс, усуває сухість та лущення. Його часто використовують у післяпологовий період для відновлення шкіри та позбавлення від розтяжок на животі та стегнах.

 

Як використовувати:

ДЛЯ ВОЛОССЯ: нанесіть невелику кількість масла (1-2 натискання на дозатор), попередньо розтерши його між долонями, на чисте вологе волосся від середини довжини до кінчиків. Не змивайте. Укладіть волосся феном або висушіть природним шляхом.

ДЛЯ ТІЛА: зігрійте масло в долонях і нанесіть на шкіру масажними рухами. Використовуйте олію 2-3 рази на тиждень.

Догляд Armalla не має протипоказань – засоби можуть використовуватися вагітними, годуючими жінками, та дітьми будь-якого віку.

Об`єм: 10 мл

Бренд: Armalla 

Країна виробник: Канада

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Об'єм:
10 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?