Всі категорії
Додати товар

Незмивна сироватка hadat cosmetics hydro miracle hair serum 110 мл

950 грн
Опис

Забезпечує максимальне зволоження, роблячи волосся слухняним, надає дзеркальний блиск. Сироватка доглядає за кольором фарбованого волосся, роблячи його яскравішим і виразнішим. Ідеально підходить під укладку за допомогою фена або плойки.

Полегшує розчісування, запобігає перетин волосся, нейтралізує статичну електрику на волоссі. Сироватка захищає волосся від термічного впливу, несприятливих факторів навколишнього середовища і УФ-променів.

Ключові інгредієнти

Масло жожоба містить в своєму складі вітаміни, мінерали, жирні кислоти, які необхідні для догляду за волоссям. Моментально вбирається, інтенсивно живить і зволожує волосся і шкіру голови, покращує кровообіг і стимулює ріст волосся.
Масло Моной живить волосся вітамінами A, C, E і насиченими жирними кислотами. Масло пом'якшує, прискорює регенераційні процеси, відновлюючи структуру волосся по всій довжині, бореться з лупою, полегшує розчісування, повертає життєву силу волоссю.
Водорості Dunaliella Salina - це унікальні рослини, в яких міститься висока концентрація бета-каротину і велика кількість необхідних для правильної життєдіяльності вітамінів.
Бета-каротин являє собою потужний антиоксидант натурального походження. У поєднанні з компонентами, що захищають від УФ-випромінювання, він глибоко проникає в волосяну цибулину, продовжуючи відновлювати і живити її навіть після миття, нейтралізуючи вплив вільних радикалів.
Масло макадамії багате кислотами, вітамінами і мікроелементами, які сприяють відновленню сухого волосся. Масло відмінно насичує волосся вологою, оживляє їх. Зникає тьмяність, з'являється здоровий блиск. Також масло макадамії-це відмінний профілактичний засіб проти перетину і ламкості волосся.
Масло бабассу. До складу масла входять жирні кислоти, які м'яко впливають на шкіру і волосся, зволожують і живлять їх. Також масло допомагає відновити волосся і зробити їх м'якими і еластичними. При регулярному використанні коштів з вмістом масла бабассу волосся, схильні до перетину, стають здоровими і менш ламкими.
Застосування

Струсіть флакон і рівномірно розподіліть сироватку по довжині волосся, уникаючи коренів. Не змивайте.

Склад

Aqua, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Acrylates Copolymer, Dmdm Hydantoin, Parfum Macadamia Ternifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Argan Seed Oil, Byssus Thread, Monoi Seed Oil.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари