Всі категорії
Додати товар

Висококонцентрована, ультралегка, відновлювальна олія для укладання elaplex no7 bonding oil

880 грн
Опис

Вартість у США 30 доларів (приблизно 1200 грн)

30 мл, без коробочки, частина набору

Стайлінг-олія No7 Bonding Oil від американського бренда Olaplex — удосконалений засіб для укладання, який надає волоссю всіх типів шовковистості, блиску та гладкості без обважнення! Належить до "Системи догляду та захисту волосся" Олаплекс, тому спрямовано впливає на відновлення й захист структури локонів.

Як і всі засоби від відомої американської марки, олія "Крапля досконалості" містить у своєму складі інноваційні компоненти Olaplex, під назвою Біс-Амінопропил Дігліколь Дималеат. Цей патент експертів бренда створений із метою подарувати волоссю всіх типів максимально швидке оздоровлення на внутрішньоклітинному рівні. Відбувається це завдяки тому, що активна речовина відновлює дисульфідні зв'язки в стрижні, які відповідають за силу та цілісність структури локонів. Отже, у разі регулярного застосування засобів такого роду пасма набувають еластичності та гладкості, без пористості, проблем ламкості та посіченості. Також до формули Олаплекс 7 входить бленд соняшникової та олії моринги, які глибоко живлять, зволожують і захищають структуру від зовнішніх агресивних чинників.

Olaplex олія для волосся має ефект антистатик і термозахисні властивості (до 230°), позбавляє локонів від зайвої "пухкості", дарує їм м'якість і сяйво, без обважнення! Полегшує процес укладання та прискорює процедуру висушування феном.

Перевернути флакон догори дном і злегка постукати пальцем, щоб дозувати продукт. Нанести невелику кількість олії на вологе або сухе волосся, а після укласти звичним способом.

ПОРАДА ВІД ПРОФЕСІОНАЛУ
Для кращого захисту укладки нанесіть на вологе волосся перед укладанням. Для максимального блиску та м'якості ще раз нанесіть кілька крапель на сухе волосся.

Скільки натискань потрібно? Почніть із малого — це висококонцентрована олія.
Коротке, тонке волосся: 1-2 краплі.
Волосся середньої довжини: 2-3 краплі (рекомендується).
Довге та густе волосся: 3+ краплі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари