Всі категорії
Додати товар

Вітамінні капсули для відновлення волосся mix sevich 30 капсули

200 грн -3% 195 грн
Опис

💋Вітамінні капсули Sevich Hair Vitamin Mix містять у баночці мікс із 7 видів капсул, кожен із яких розв'язує певну проблему. Ви можете використовувати такий комплекс для інтенсивного догляду за волоссям або, протестувавши, вибрати найвідповідніші капсули для вашого типу волосся.

Червоні (4 шт.) — для відновлення пошкодженого волосся — оздоровлюють, надають блиску, захищають. Містять у складі комплекс вітамінів А, С, Е, В5, олію жожоба, марокканську олію.
Фіолетові (4 шт.) — для фарбованого волосся — зберігають колір фарбованого волосся, надають гладкості та сяйва. Містять марокканську олію, олію, олію сої, арганову олію, вітамін А і С.
Зелені (4 шт.) — для сухого та посіченого волосся — зволожують, склеюють посічені кінчики, глибоко проникають у структуру волосся, усувають сухість, запобігають ламкості. Містить олію насіння камелії, марокканську олію, вітамін В5.
Чорні (4 шт.) — для темного волосся й захисту від сонця — підсилюють блиск темного волосся, живлять і захищають від ультрафіолету. Містять олію кукуї, алое вера, марокканська й арганова олія.
Жовтогарячі (4 шт.) — для живлення ламкого волосся — глибоко живлять структуру волосся, зволожують, запобігають виникненню посічених кінчиків. Містять екстракт меду, екстракт женьшеню, вітамін Е.
Жовті (4 шт.) — для живлення і блиску — глибоко живлять і зволожують волосся на всій довжині. Насичують корисними вітамінами, містять цілющий олійний комплекс, який запобігає сухості та виснаженню, робить волосся слухняним, гладким і блискучим. Містять алое вера, олію сої, марокканську олію.
Золоті (4 шт.) — для ламкого та пористого волосся — живлять і зволожують сухе волосся, роблять його здоровим, блискучим і слухняним. Допомагають утримувати вологу, створюють захисний бар'єр на поверхні волосся, запобігають заплутуванню. Містять олію жожоба, алое вера, олію сої, марокканську олію, арганову олію.
(І дві капсули в баночці рандомної)

💖💖💖 Спосіб застосування: вимити волосся і трохи підсушити рушником. Відрізати носик капсули. Половину олії розподілити на долонях. Нанести масло на вологе волосся для термозахисту та зволоження. Висушити волосся. Залишки олії нанести на сухе волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Червоний
Розмір:
  • 100мл