Всі категорії
Додати товар

Еліксир для волосся "досконалість волосся" elaplex hair protector no. 3

350 грн
Опис

30 мл

Аргументованим вибором на користь домашнього догляду за волоссям стає інноваційна продукція американського бренда Olaplex. Еліксир "Свобоття волосся" розроблений спеціально для того, щоб у проміжку між салонними процедурами ви могли підтримувати красу ваших локонів. Olaplex Hair Protector No.3 не містить шкідливих речовин — альдегідів, сульфатів, силіконів, фталатів і діатоламіну.
Засіб універсальний і підходить як для натурального волосся, так і для вибіленого, тонованого або пофарбованого, а також для локонів після хімічного завивання. Ніжна кремоподібна консистенція та приємний косметичний аромат — додаткові бонуси. За допомогою еліксиру ви збережете ваші локони такими ж красивими, як щойно після салону!

Рекомендується наносити достатню кількість еліксиру на вологе, підсушені рушником волосся. Час витримки — мінімум 10 хвилин. Для пошкодженого волосся: не змиваючи, нанесіть No.3 повторно мінімум на 10 хвилин. Що довше час витримки, то краще буде ефект. Еліксир має бути змиє із застосуванням шампуню й кондиціонера. Рекомендується використовувати один раз на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари