Всі категорії
Додати товар

Kerastaseciment thermique термоактивний догляд для пошкодженого волосся.

145 грн
Опис

Kerastase Resistance Force Architecte Ciment Thermique.
Термозахисний догляд для пошкодженого волосся.

150 мл — 1350 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Цей продукт доступний у розпиві.
10 мл — 145 гривень.
20 мл — 270 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Унікальний, інноваційний термоактивний догляд для пошкодженого волосся Resistance Ciment Thermique, створений компанією Kerastase — це інтенсивне живлення і відновлення виснаженого волосся з подвійною дією. Цей засіб був розроблений за новітньою технологією "віта-цемент". Ця особливість забезпечує відновлення пошкоджених ділянок волосся необхідними компонентами. інгредієнти, що входять до складу продукту, зміцнюють матерію волосся, роблячи його здоровим і гарним зсередини. З використанням цього засобу з догляду ви довго насолоджуватиметеся розкішним волоссям, наділеним сліпучим здоровим блиском і життєвою енергією. Забезпечує надійний захист від термічної обробки. Не пересушує волосся, роблячи його м'яким і струменястим. Термоактивний догляд ніби спаює ушкоджені лусочки волосся через термозапаювання. Цей ефект зберігається довго, навіть після 5 наступних процедур із використанням шампуню.

Активні компоненти:
Віта-Цемент відновлює міжклітинну структуру серцевини волосся;
Віта-Топсил впливає на зовнішню оболонку волосся, зміцнюючи його захисні функції та роблячи волосся гладким, сяйним і слухняним.

Спосіб застосування: Висушити волосся на 80% та нанести приблизно 5 мл продукту вздовж волосся. Витягнути пристосуванням для випрямлення волосся на температурі 180 градусів Цельсія. Поверхня волосся гладка та блискуча. У разі потрапляння в очі негайно їх промити.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл

Схожі товари