Всі категорії
Додати товар

Масло лікувальне для росту волосся біо брінградж

280 грн
Опис

Масло лікувальне для росту волосся Біо Брінградж от Биотик, Biotique, Масло для волосся Bhringraj, 120 мл

Унікальний аюрведичний засіб для росту і загального поліпшення стану волосся.
Насичений природний склад масла дозволяє не тільки ефективно впоратися з проблемою облисіння і випадання волосся, але і допомагає усунути безсоння і головний біль, заспокоює нервову систему.

Массаж голови цим маслом приводить до гармонії ватта і пітта доші, підвищує концентрацію і наповнює енергію організму. Надає волоссі силу, відновлює природний блиск і чудово виводить лупу. Традиційно використовується для профілактики і лікування випадіння волосся, передчасного старіння і втрати кольору, а також підвищеної сухості і ламкості волосся.

Лікувальна дія:
✔ лікує випадіння волосся
✔ зволожує шкіру голови
✔ покращує і зміцнює волосся
✔ зменшує посивіння волосся

Призначення:
✔ покращення стану волосся,
✔ облисіння і випадіння волосся,
✔ підвищена сухість і ламкість волосся,
✔ профілактика та лікування випадіння,
✔ передчасного старіння і втрати кольору волосся

Спосіб застосування:
нанесіть 30 - 50 мг масла на всю поверхню голови, акуратно розподіливши по всій довжині волосся. Массажними рухами кінчиками пальців масуйте 15 - 20 хвилин, потім накрийте голову теплим рушником і залиште на годину або на всю ніч. Для отримання більшого ефекту масло необхідно нагріти до 40 градусов і використовувати теплим.

Склад:
брінградж (екліпта біла), амла, бутея чудова, лакриця, центелла азіатська, коров´яче молоко, козине молоко, кокосовое масло.

Брінградж (Екліпта) має безліч корисних властивостей, поліпептидів і флавоноїдів, які надають протигрибковий ефект. Ця рослина здатна повернути природний колір волоссям і відновити волосяний покров голови.

Амла є дуже сильним тонізуючим засобом для шкіри голови. Її складові стимулюють притік крові з адреналіном до цибулин волосся, як би пробуждаючий ріст.

Центелла давно використовується в дерматології, як потужний тонізуючий і антибактеріальний засіб. Її активні компоненти настолько діючі, що їх використовують не тільки в косметології, але і в медицині.

Також в наявності- Масло для відновлення волосся Біотік Лісовий вогонь,
Biotique Bio Flame Of The Forest Fresh Shine Expertise Oil, 100 мл.

Вишуканий засіб для казкового блиску і здоров´я вашого волосся!
Масло відновлює структуру сухого, пошкодженого і схильного до випадіння волосся, благотворно впливає на суху і роздратовану шкіру голови, зміцнює коріння і стимулює ріст волосся.
Допомагає зберегти і зміцнити природний колір волосся, попереджає випадіння та передчасного старіння волосся. При регулярному застосуванні волосся наповнюються живою енергією, стає слухняним, м´якими і шовковистим. Особливо рекомендується для догляду за покрашеним, пошкодженими волоссям і після хімічної завивки.

Основний склад:
мильний горіх шикакай,
гібіскус,
манго індійське,
арахісовое масло.
бутея.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість продукту на волосся і шкіру голови.
Ретельно масуйте круговими рухами протягом кількох хвилин, залишивши нанесеним на наступні 30 хвилин. Змийте залишки масла вибраним шампунем і сполосніть достатню кількість теплої води.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари