Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Відновлюючий філлер для волосся farm stay

55 грн
Опис

Засіб відновлює структуру волосся, пошкоджених в результаті термічного та хімічного впливу, розгладжує і оживляє їх, надає волоссю блиск, шовковистість і здоровий зовнішній вигляд. Філлер з амінокислотами глибоко зволожує волосся, не обтяжуючи їх. Рідка формула діє за принципом філера: при з'єднанні з водою миттєво трансформується в концентрований крем, який швидко проникає в глибокі шари кутикули волоса, інтенсивно живить і насичує їх вологою зсередини, надовго зберігаючи живильний ефект. В состав входят аминокислоты которые заполняют пористость волоса, делая их более плотными без утяжеления.
ОСНОВНЫЕ КОМПОНЕНТЫ:
Гидролизованный коллаген восстанавливает кожу головы, волосяные луковицы, поврежденные и секущиеся волосы, повышает эластичность и прочность волос, защищает их от выпадения, оберегает кожу головы и волосы от агрессивного влияния окружающей среды (ветра, солнца, воды, воздуха).
Амінокислоти шовку зволожують і живлять, проникають всередину кожного пошкодженого волосся, миттєво заповнюють пошкодження в структурі, відновлюють і захищають волосся від зовнішнього впливу. Сприяють утриманню вологи і оберігають волосся від пересихання. Крім того, амінокислоти шовку роблять волосся більш слухняними і еластичними. ЗАСТОСУВАННЯ: У неметалевої ємності змішати засіб з водою в пропорції 1:1. Ретельно розмішати до отримання загусла маси, схожої на маску для волосся. Нанести масу на чисті, сухі волосся, приділяючи особливу увагу кінчикам. Залишити на 20-25 хвилин. Для посилення ефекту рекомендується використовувати термо-шапку. Змити теплою водою без використання шампуню.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари