Всі категорії
Додати товар

Тайські капсули a-trainer super long hair для тонкого волосся, 10 шт

99 грн
Опис

В наявності упаковки по 10, 20, 50, 70 шт. Капсули Super Long Hair для відновлення сухих, пошкоджених, що січуться, «вбитих» щоденними сушінням і укладанням локонів подарують не тільки інтенсивні живлення, зволоження і розгладження, але й активний ріст! Кожна капсула містить у собі дорогоцінну сироватку, компоненти якої представлені: Антиоксидантом витамином Е, который не только препятствует воздействию агрессивных внешних факторов, но и ухаживает за кожей головы, улучшая питание луковиц, избавляя от перхоти и зуда, разглаживает, обволакивая каждый волосок, стимулирует регенерацию структуры. Использование витамина Е позволяет нормализовать водный баланс и обменные процессы, вернуть волосам блеск и силу. 

Масло жожоба - ценный источник витамина Е и жирных кислот, которые повышают эластичность волос, ухаживают за ними от корней до кончиков, заметно смягчая и упрощая расчесывание. 

Перлова пудра - для гладкості і легкого розчісування. Диметикон — забезпечує моментальні м'якість і розплутування волосся, полегшує розчісування і укладання. Капсули прості в застосуванні, уже після першого нанесення волосся виглядають більш живими і доглянутими, набувають шовковистість. Вітамінна підтримка - основа краси! Спосіб застосування: Для хорошого ефекту, нанесіть на корені волосся рясне кількість сироватки, щоб волосся стали жирними. Таким чином сироватка дасть ефект маски. Зачекайте 10 хвилин, змийте шампунем. Перед сушінням нанесіть на волосся невелику кількість сироватки (0,5-1 капсулу). Не змивайте. Це зробить волосся термозахист і згладить секучиеся волосся. Сироватку, як маску, застосовувати 1-2 рази в тиждень протягом 1-2 місяців. Невелика кількість сироватки перед сушінням наносити кожен раз після митися волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?