Всі категорії
Додати товар

Тайські капсули для волосся a-trainer після фарбування або для густого волосся, 50 шт

445 грн
Опис

Кожна дівчина любить змінювати свій образ згідно настрою, проте, рано чи пізно «ресурс» здоров'я волосся закінчується: освітлення, фарбування, хімічна завивка роблять свою справу, перетворюючи колись живі і шовковисті локони на мляву тьмяну «солому». Вирішити проблему, терміново «реанімувати» шевелюру, та ще й прискоривши її ріст, допоможуть вітамінні капсули! Прості і зручні в застосуванні, вони вже після першого нанесення порадують помітною різницею: волосся легше піддається укладанню, починаєть блищати, та не плутається.

Тайські капсули Super Long Hair для відновлення волосся після фарбування і хімічної завивки - це сироватка з натуральними екстрактами і вітамінами для відновлення сухих, товстих, пористих, ушкоджених, посічених, «убитих» щоденним сушінням і укладанням фарбованих локонів. Вони подарують не тільки інтенсивне живлення, зволоження і розгладження, а й активний ріст! Кожна капсула містить в собі дорогоцінну сироватку, яка складається з наступних компонентів:

- Антиоксидант вітамін Е, який не тільки перешкоджає впливу агресивних зовнішніх факторів, розгладжує, огортаючи кожен волосок, стимулює регенерацію структури. Використання вітаміну Е дозволяє нормалізувати водяний баланс і обмінні процеси, повернути волоссю блиск і силу.

- Перлова пудра - для гладкості, зволоження і легкого розчісування.

- Диметикон - забезпечує моментальну м'якість і розплутування волосся, спрощує розчісування і укладку.

Сироватка глибоко проникає в волосок, відновлюючи його захисні функції, відновлює структуру «зсередини» і зміцнює волосся.

Спосіб застосування:

Перед сушінням нанесіть на волосся невелику кількість сироватки (0,5-1 капсулу). Не змивайте. Це зробить волоссю термозахист і згладить посічене волосся.
Невелику кількість сироватки перед сушінням наносити кожен раз після митися волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл