Всі категорії
Додати товар

Lador wonder hair oil зволожуюча олія для відновлення блиску волосся

345 грн -65% 121 грн
Опис

Зволожуюча олія для відновлення блиску волосся Lador Wonder Hair Oil інтенсивно впливає на кутикулу волоса, глибоко зволожує і живить. Усуває сухість, ламкість і посічені кінчики. Масло миттєво повертає волоссю блиск, гладкість і шовковистість.
Активні зволожувальні компоненти, які входять до складу засобу, чинять оздоровлювальну дію, заповнюють пошкоджені ділянки і запечатують фолікули волоса. Продукт відмінно живить і зволожує, пом'якшує і полегшує розчісування. Засіб створює на поверхні волосини особливу захисну оболонку, яка склеює волосяні фолікули, запобігає появі ялинки та посічених кінчиків, замикає вологу всередині волосини та перешкоджає її випаровуванню.
Олія ефективно захищає волосся, пошкоджене частим термоукладанням і фарбуванням.

Переваги зволожувальної олії Lador:
захищає волосся від ламкості, сухості та перетину;
покриває кожну волосину захисною оболонкою, яка утримує вологу, пом'якшує і розгладжує пасма;
містить амінокислоти лецитину, відновлює і нормалізує ліпідний баланс волосся;
захищає і лікує волосся, пошкоджене частим фарбуванням, хімією і термоукладкою;
має легкий приємний квітковий аромат.
Зволожувальні компоненти олії ефективно заповнюють нестачу вологи, попереджають сухість і ламкість волосся. Рослинні олії, що входять до складу засобу, надають волоссю гладкість, шовковистість і здоровий блиск. Сквалан захищає від втрати вологи та інтенсивно зволожує.

Основні діючі компоненти:

Олія авокадо - інтенсивно зволожує, підвищує еластичність і відновлює захисний бар'єр волосся. Містить велику кількість жирів, вітамінів, мікроелементів і лецитин. Зміцнює і відновлює ліпідну оболонку, перешкоджає ламкості волосся.

Олія аргани - дія олії спрямована на глибоке живлення і комплексний догляд за волоссям і шкірою голови, відновлення цілісності пошкодженої структури волосся, зміцнення волосяних цибулин, прискорення росту волосся, лікування лупи, подразнень і усунення інших дискомфортних відчуттів.

Олія морінги - насичує волосся і шкіру голови неймовірною кількістю корисних компонентів, чинить живильну і зволожувальну дію, нормалізує процеси обміну в шкірі, що сприяє зміцненню волосяних цибулин і відновленню пошкодженої структури волосся, воно перестає ламатися і випадати, зникають посічені кінчики.

Олія насіння камелії - відновлює пошкоджену структуру волосся, зміцнює пасма біля коріння, прискорює їхній ріст, лікує лупу, заспокоює подразнення й усуває свербіж. Оптимізує водно-жировий баланс шкіри голови, усуваючи надмірне вироблення сала.

Олія макадамії - пом'якшує волосся по всій довжині, чинить потужну лікувальну і відновлювальну дію на структуру волосся, відновлює його, робить більш пружним і еластичним.

Сквалан - утримує вологу всередині волосини, запобігає появі сухості та ламкості, захищає кінчики волосся від посічення.

Олія насіння соняшнику - активує ріст волосся, допомагає подовжити стійкість кольору фарбованого волосся, робить волосся шовковистим, сильним, блискучим, здоровим, а також містить велику кількість вітамінів і макроелементів.

Спосіб застосування: Розітріть кілька крапель олії між долоньками і розподіліть по пасмам, приділяючи особливу увагу пошкодженим ділянкам. Після того, як засіб вбереться, приступайте до укладання.

10мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 10мл
Об'єм:
10 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?