Всі категорії
Додати товар

Засіб від вошей, антипедикульозний комплекс, від педикульозу

149 грн
Опис

Зверніть увагу! Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на картку або повна післяплата на Поштою. Спрей на основі перметрину, оцтової кислоти та ефірних олій є сучасним, ефективним, нетоксичним, низькоаллергенним засобом проти педикульозу в дітей і дорослих. Забезпечує комплексний підхід, який знищить як дорослих особин вошей, так і їх гниди (яйця). Завдяки заспокійливій, антисептичній і антибактеріальній дії ефірних олій іланг-ілангу та лаванди, спрей допомагає усунути свербіж і подразнення, які виникають внаслідок розчісування та сприяє швидкому загоєнню шкіри голови в місцях укусів. Містить: перметрин, спирт органічний, оцтову кислоту, ефірні олії іланг-ілангу та лаванди. Перметрин компонент відноситься до групи природних піретринів, що знаходяться в рослинах родини складноцвітих, і має сильну протипедикульозну та овіцидну дію щодо людських вошей на голові (оказує паралізуючий ефект). Овіцидна дія (проти гнид) посилюється за наявності у складі засобу спирту. Наявність перметрину визначається на волоссі протягом принаймні 10 днів після одноразового застосування.
Оцтова кислота – розчиняє захисний шар і клейку основу, за допомогою якої гниди прикріпляються і утримуються на волоссі до того моменту, коли вилупляться німфи (молоді особі).
Ефірні олії іланг-ілангу та лаванди знімають подразнення і допомагають загоєнню ранок, які утворилися від розчісування голови після укусів вошей.

Об'єм 100мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
allakuzm
allakuzm
Супер-продавець
Клевань
85% виконаних замовлень
Була