Всі категорії
Додати товар

Філер вітэкс plex therapy ін'єкція краси експрес-бондінг 80 мл.

135 грн
Опис

Філер Ін'єкція краси — експрес-засіб, спроможний за 15 хвилин перетворити навіть сильно пошкоджене волосся. Філер проникає всередину волосини, заповнює пошкоджені та пористі частини, розгладжує й запечатує лусочки кутикули. Глибоко відновлює, ущільнює, живить і зволожує волосся вже після першого застосування, надаючи йому шовкову гладкість і діамантовий блиск.

Принцип дії той самий, що й у покрокової програми, хіба що залишати на волоссі його треба лише на 15 хвилин. Чудовий вихід, якщо на програму немає часу.

Філер для волосся — інноваційний і ультрасучасний «must-have» засіб миттєвого перетворення волосся. Дає змогу якнайшвидше відновити пошкоджені й «мертві» пасма. У разі курсового використання волосся стає слухняним, еластичним, блискучим, шовковистим, а від посічених кінчиків не залишається ані сліду. Ін'єкція краси» експрес-бондінг. Досконалість за 15 хвилин. Цераміди — пантенол — олія моної Гладкість — густина блиск Комплекс активних компонентів: Миттєво проникає всередину волосся, наповнюючи його зсередини Заповнює пошкоджені частини та порожнечі Підвищує щільність і пружність волосся Розгладжує й запечатує лусочки кутикули Глибоко зволожує і живити волосся до самих кінчиків Надає волоссю гладкість, шовковистість і діамантовий блиск ПЕРЕДПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize