Всі категорії
Додати товар

Берези натуральний гідролат 100 мл з розпилювачем - тонік/ополіскування волосся

82 грн
Опис

Гідролат берези створений із сухого та свіжого листя, гілочок берези за допомогою парової дистиляції. Тому в його складі повністю збережені всі цінні речовини, які ваша шкіра та волосся сприймуть із вдячністю.

Березовий гідролат - криниця флавонідів, органічних кислот, сапонінів, поліфенолів та інших корисних елементів. Засіб добре очищає шкіру, допомагає у боротьбі з висипаннями, дерматитами, прищами та запаленнями. Ефективно для усунення в'ялості та вікових провисань, а також набряків та припухлостей. Купити гідролат берези для волосся ми рекомендуємо від лупи, для оптимізації роботи сальних залоз шкіри голови та від випадання. Продукт при регулярному використанні пожвавить і зволожить локони, зупинить їхню ламкість та посіченість, відновлюючи структуру по всій довжині. Березова вода ефективна при псоріазі, тьмяності шкіри, вона подарує свіжий здоровий колір покривам, а також захистить їх від негативного впливу ультрафіолетових променів та навколишнього середовища.
Гідролат берези визнаний ефективним антиоксидантом, що уповільнює процеси старіння, він руйнує вільні радикали і виводить токсини з клітин, пролонгуючи молодість, допомагаючи зберегти красу. Використовуйте березову воду і для догляду за ротовою порожниною, як ополіскувач. Вона регенерує запалення, покращує здоров'я ясен, зубів, а також усуває неприємний запах із рота.

Застосування: Органічний березовий гідролат використовуйте у чистому чи розбавленому вигляді. Він актуальний для шкіри та волосся будь-якого типу та віку. Продукт - найкращий тонік для обличчя, спрей для росту волосся та його термозахисту, ополіскувач, косметичний лід та незамінний елемент доглядової натуральної косметики (шампунь, крем, скраб, мило тощо).
У холодильнику - до 4 місяців, у морозильній камері - до 12 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?