Всі категорії
Додати товар

Шампунь для волосся з аргановою олією bingo hair cosmetic 350ml

459 грн
Опис

Волосся потребує регулярної турботи та догляду. У першу чергу, це стосується очищення їх від забруднення та природних виділень шкіри. Щоб при регулярному митті волосся та шкіра голови не страждали від пересушування, потрібно підібрати якісний шампунь, який не тільки впорається з питанням підтримання чистоти, але й допоможе зберегти здоров'я та красу волосся.

Шампунь для волосся з аргановою олією італійської лабораторії Bingo Hair Cosmetic не тільки м'яко очищає волосся, але й живить їх аргановою олією, кератином, протеїнами, жирними кислотами і вітамінним комплексом. Завдяки цьому під час миття відбувається так звана ламінація волосся (окутування кожного волоска найтоншою захисною плівочкою). Це, у свою чергу, є основою гладкості та здоров'я вашого волосся. Шампунь насичений вітаміном Е, натуральними ефірними оліями та зерновими амінокислотами. При регулярному використанні шампуню від відомого бренда Bingo Hair Cosmetic локони стануть слухняними, еластичними та блискучими, кінчики припинять сіктися, волосся не буде пушитися, а лущення шкіри голови і утворення лупи залишаться у минулому.

Спосіб застосування: Нанести на мокре волосся і ніжно вмасажувати у шкіру голови. Змити, за необхідності повторити. Продовжити догляд кондиціонером Марокканська арганова олія.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize