Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний шампунь hadat cosmetics hydro intensive repair shampoo 250мл

1110 грн
Опис

Отримати здоровий вигляд, блиск і відновити сухі та ламкі пасма волосся зможе Hadat Hydro Intensive Repair Shampoo. Професійний шампунь живить і зміцнює мляві локони, проникає в структуру і відновлює водний баланс. Формула на основі морських компонентів, морингової, арганової олії, усуває зайву пухнастість ламкість та посічення волосся, повертає гладкість та життєву силу.

Hadat Шампунь Hadat Hydro Intensive Repair Shampoo (Ізраїль) – професійна косметика для делікатного позбавлення волосся та голови від бруду, надлишкового себуму та залишків засобів для укладання. Засіб обволікає волоски та формує захисну мембрану від впливу термічних факторів. Протеїни пшениці, у складі, діють і мають кондиціонуючий ефект. Гіаулоронова кислота проникає в кортекс, структуру, зволожує та зміцнює зсередини. При регулярному використанні зникає сухість, свербіж, шевелюра набуває блиску, сяйва та шовковистості. Підвищується захисна функція та попереджається посічення та ламкість волосся.

Особливості Hydro Intensive Repair Shampoo:

натуральні компоненти Мертвого моря та олії;
швидко піниться і перетворюється на густу піну;
зберігає гідробаланс та природний об’єм;
позбавляє від забруднень, пилу та стайлінгових засобів;
професійний шампунь;
приводить у норму вироблення сальних залоз;
гіаулоронова кислота зволожує та зміцнює структуру;
утворює захисний шар та підвищує функцію захисту;
підходить всім типам, зокрема чутливому епідермісу;
відновлює пошкоджені ділянки волосся;
повертає м'якість, здоровий вигляд, шовковистість та блиск;
запобігає посіченню та ламкості;
залишає легкий запах.
Спосіб застосування:

Змочіть волосся водою, між долонею спініть необхідну кількість шампуню, нанесіть на голову і масажуйте протягом 1-2 хвилин. Змийте та повторіть процес двічі.

Відновлююча Hadat Маска Hadat Hydro Deep Repair Hair Ttreatment збереже фарбоване волосся, додасть життєвості тьмяним і зневодненим локонам. Олії макадамії, аргани та авокадо насичить структуру локонів і збереже природний об'єм.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 250мл