Всі категорії
Додати товар

Ополіскувач для волосся з малиновим оцтом cp-1 raspberry treatment vinegar, 500 мл

435 грн
Опис

Блискуче і здорове волосся з приємним ягідним ароматом! Ополіскувач для волосся з малиновим оцтом СР-1 Raspberry Treatment Vinegar надасть вашим локонам м'якість і шовковистість. До складу ополіскувача входить малиновий оцет, завдяки якому покращується стан та зовнішній вигляд волосся.

Також у складі бальзаму натуральний екстракт ромашки, який забезпечує повноцінне харчування та зволоження волосся та шкіри голови, приємно освіжає, перешкоджає електризації та зайвому заплутуванню локонів. Екстракт фрезії глибоко зволожує кожну волосину, полегшує розчісування. Екстракт лаванди покращує мікроциркуляцію крові, прискорює ріст волосся, заспокоює та позбавляє лупи. Екстракт м'яти попереджає швидке забруднення волосся, звужує пори. Масло оливи живить вітамінами, повертає волоссю життєву силу, робить його доглянутим і красивим.

Малиновий оцет має ідеальний Ph 5.5, який не порушує водно-ліпідного балансу. Засіб продовжує чистоту волосся, не дозволяє швидко засолюватись і забруднюватися.

Як користуватись: засіб не потрібно розводити водою! Після миття волосся наносимо кондиціонер ополіскувач від коренів до самих кінчиків рівномірним шаром, потримайте 3-5 хвилин, після промийте волосся теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?