Всі категорії
Додати товар

L anza безкоштовна доставка 🔥healing moisture holiday trio box (sh/300ml + cond/250ml...

2600 грн
Опис

Опис Набір

Склад набору: Відновлювальний крем-шампунь з олією Таману - L'anza Healing Moisture Tamanu Cream Shampoo, 300 мл + Зволожувальний кондиціонер - L'anza Healing Moisture Kukui Nut Conditioner, 250 мл + Незмивний зволожувальний спрей-кондиціонер - L'anza Healing Moisture Moi Moi Moisturizing Mist, 250 мл

Набір Healing Moisture Holiday Trio Box американського бренда L'anza складається з трьох професійних косметичних продуктів, призначених для догляду за пофарбованим і пошкодженим жіночими волоссям. Завдяки багатому складу кожен засіб надає відновлювальний, розгладжувальний і зволожувальний ефект. Такий комплексний підхід допоможе повернути пасмам приємну шовковистість і гарне сяйво, зробити їх більш сильними і об'єднання ємними. Відновлювальний крем-шампунь з олією Таману - L anza Healing Moisture Tamanu Cream Shampoo - дбайливо очищає шкіру голови і волосся, не шкодячи їхню структуру і не порушуючи здоровий гідроліпідний баланс; - надає інтенсивну зволожувальну і заспокійливу дію; - наповнює епідерміс вологою і насичує корисними мікроелементами завдяки екстрактам екзотичних фруктів у складі; - виготовлений на основі кору натурального мильного дерева; - підходить для щоденного застосування; - забезпечує тривале відчуття чистоти і свіжості; - не містить сульфати, парабени, глютен та інші небезпечні компоненти. Зволожувальний кондиціонер - L anza Healing Moisture Kukui Nut Conditioner - ефективно бореться з жорсткістю і ламкістю волосся;
- надає інтенсивний зволожувальний ефект;
- має легку консистенцію, не обтяжує локони;
- фіксує вологу в стрижні волосків;
- повертає пасмам їхню природну м'якість, легкість і сяйво;
- полегшує процес розчісування і укладання;
- гавайський горіх Куку інтенсивно зволожує волосся і надає йому винятковий блиск;
- екстракт водоростей надає потужну зволожувальну і полірувальну дію;
- комплекс квіткових пелюсток Flower Shield Complex допомагає зберегти рівномірність і насиченість кольору пофарбованих локонів.
Незмивний зволожувальний спрей-кондиціонер - L'anza Healing Moisture Moi Moi Moisturizing Mist
- допомагає заповнити відсутні зволожувальні і ліпідні сполуки, що дозволяє запобігти пересиханню волосся;
- полегшує розчісування навіть найтонших і заплутаних пасм, за рахунок розгладжування поверхні кожного волоска;
- не склеює і не робить волосся масним;
- можна використовувати для дитячого волосся;
- має ступінь термозахисту до 250 градусів;
- не містить важких силіконів;
- система кератинового відновлення доставляє амінокислоти безпосередньо в місце пошкодження волоса, зміцнюючи і зцілюючи навіть самі ослаблені пасма.

Спосіб застосування
Відновлювальний крем-шампунь з олією Таману - L'anza Healing Moisture Tamanu Cream Shampoo
добре змочіть волосся водою, нанесіть невелику кількість шампуню на долоні і розітріть. Рівномірно нанесіть продукт на голову (не на довжину волосся, а на шкіру) об'ємними масажувальними рухами. Змити проточною водою.
Зволожувальний кондиціонер - Lanza Healing Moisture Kukui Nut Conditioner
нанести невелику кількість кондиціонера на вимите шампунем волосся, попередньо віджавши рушником зайву вологу. Витримати 1-2 хвилини, змити проточною водою.
Незмивний зволожувальний спрей-кондиціонер - L'anza Healing Moisture Moi Moi Moisturizing Mist
наносити на вологе чисто вимите волосся, прочесати гребінцем, приступити до укладання. Можна наносити на сухе волосся для додаткової гладкості, полегшення розчісування, блиску і зняття статики.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ledielena
Ladi Elena
Супер-продавець
Стрий
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?