Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий безсульфатний шампунь moremo «repair shampoo r», 300мл

799 грн
Опис

✓ Для волосся з посіченими кінчиками
✓ Для сухого волосся
✓ Для волосся без об'єму
✓ Для тонкого волосся
✓ Для ламкого волосся
✓ Для пористого волосся
✓ Для волосся, що пушиться
✓ Для кучерявого волосся
✓ Для сухої шкіри голови
✓ Для чутливої ​​шкіри голови
✓ Для нормальної шкіри голови
Repair Shampoo R допоможе відновити волосся, його внутрішню структуру та кутикулярний шар, забезпечуючи інтенсивне живлення та дбайливий догляд. М'яко очистить волосся та шкіру голови. Додасть волоссю здоровий блиск і об'єм, полегшить розчісування, зробить його м'яким і доглянутим. Допоможе позбутися сильної електризації волосся і свербіжу шкіри голови.
Містить запатентований протеїновий комплекс з 17 амінокислот та трьох гідролізованих рослинних протеїнів - кукурудзяного, соєвого та пшеничного, які зволожать Ваше волосся, допоможуть його відновити, запобігнуть втраті вологи.
Переваги
✓ Безсульфатний
✓ Не містить силіконів
✓ Органічний склад
✓ Підходить для щоденного застосування
✓ Економічний
✓ Зручний дозатор
✓ Рясна піна
✓ Гіпоалергенний, підходить навіть для чутливої ​​шкіри голови
✓ Доглядає і за шкірою голови і волоссям.
✓ Запобіжить появі жовтизни
✓ Приємний нейтральний аромат

Ключові інгредієнти:
• Екстракти лаванди, волошки та квітки лотоса мають протизапальну та пом'якшувальну дії, регулюють вироблення себуму та стимулюють ріст волосся.
• Екстракт квіток ромашки, масло лемонграсу, екстракт розмарину та лемонграсу зменшують подразнення, мають антисептичний та тонізуючий ефекти.
• Гідролізовані кукурудзяний, соєвий та пшеничний протеїни завдяки своєму маленькому молекулярному розміру проникнуть глибоко всередину волосся, надаючи йому блиску, зроблять його здоровішим.
• Екстракт спіруліни (синьо-зеленої водорості) допоможе регенерації шкіри голови, сприятиме росту волосся, запобіжить появі лупи.

Спосіб застосування: достатньо намочіть волосся та шкіру голови теплою водою, змішайте в долоні невелику кількість шампуню з водою, спіньте, нанесіть на шкіру голови, волосся та акуратно помасажуйте. Залиште шампунь ненадовго, а потім ретельно змийте. Повторіть.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари