Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Шампунь для волосся віва актив

610 грн
Опис

Поєднання солі Мертвого моря з екстрактом кори верби та високомолекулярною гіалуроновою кислотою заспокоює шкіру голови, відновлюючи природний баланс між волоссям та шкірою.

Мертве море - це дивовижне природне джерело краси і здоров'я. Лікувальні властивості мінералів і грязі Мертвого моря відомі з біблійних часів. Давньоєгипетська цариця Клеопатра використовувала чарівні властивості води цього моря для створення свого "бальзаму краси". Вода Мертвого моря вважається найбагатшою за концентрацією солей - тут вона в 10 разів вище, ніж в будь-якому іншому водоймищі світу, і кожен її літр містить до 30% солей.

Немає жодного водоймища на землі, яке могло би похвалитися таким багатим складом солей. Практично всі хімічні елементи таблиці Менделєєва представлені в солі Мертвого моря. Висока концентрація магнію, калію, кальцію, брому і йоду надають на організм оздоровлюючу і заспокійливу дію.

Шампунь Віва Актив із сіллю Мертвого моря допомагає протистояти лупі натуральними засобами.

Спосіб застосування Шампуня Віва Актив:

Невелику кількість шампуню м'яко вмасажувати у волосся та шкіру голови. Потім змити водою.

Активні компоненти: Екстракт кори білої верби, гліцерил каприлат, сіль Мертвого моря, алантоїн, вітамін Е, високомолекулярна гіалуронова кислота.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари