Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий шампунь alfaparf semi di lino moisture nutritive low moisturizing

560 грн
Опис

250мл. -560грн.
1000мл. - 1050грн.

Зволожуючий шампунь Alfaparf Semi Di Lino Moisture Nutritive Low Moisturizing Shampoo з формулою з низьким утворенням піни створений для зволоження та регенерації сухого, тьмяного та грубого волосся.

Косметика в елегантній упаковці зробить кучеряві, хвилясті і складні для укладання пасма слухняними, гладкими, м'яка якими і блискучими.

Шампунь Alfaparf Semi Di Lino Moisture Nutritive Low moisturizing shampoo заснований на трьох унікальних технологіях:
- Shine Fix Complex - надає волоссю неземного блиску, який зберігається протягом 24 годин. Пасма сяють від коренів до кінчиків.
- Color Fix Complex - захист для фарбованого волосся. UVA і UVB фільтри захищають пігмент від вицвітання, а антиоксиданти уповільнюють процес старіння пасом.
- Urban Defense Pro3 - захист від зможу та забруднення повітря. Захищає пасма від надмірного навантаження на шкіру голови та її жирності.

Косметичний засіб містить поживні цукру на основі мікромолекул меду. Завдяки їм пасма глибоко зволожуються і живляться, а ефект видно відразу - блискуча, легка і доглянута зачіска, яка викликає компліменти!

Шампунь ніжно очищає пасма, не подразнює шкіру голови і не викликає дискомфорту. Його непінна формула не містить сульфатів. Косметичний засіб живити пасма, зволожує і розгладжує їх. Ефект - чудово блискучі, гладкі та м'які які пасма.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари