Всі категорії
Додати товар

Набір для густоти волосся та вій the ordinary multi peptide hair density serum...

896 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

1280 грн
Опис

Мультипептидна сироватка для густоти волосся the ordinary multi peptide hair density serum

30 мл

Що це таке: концентрована сироватка, яка допомагає волоссю мати густіший, щільніший, густіший та здоровіший вигляд.

Тип волосся: Прямі, хвилясті, кучеряві та кучеряві.

Текстура волосся: Тонкі, середні та густі.

Проблеми з волоссям:
- Істоншення
- Надання обсягу
- Шовуншення/сухість шкіри голови.

Виділені інгредієнти:
— RedensylTM (Givaudan): впливає на стовбурові клітини та фібробласти людини з derma papilla для поліпшення густоти волосся.
- ProcapilTM (Sederma Inc.): збільшує приплив крові до шкіри голови, що забезпечує добре живлення волосся, унаслідок чого воно стає густішим.
- BaicapilTM (Провітал): збільшує щільність волосся.

Позначення інгредієнтів: Не містить парабенів, формальдегідів, агентів, що вивільняють формальдегід, фталатів, мінеральної оливи, ретинілпальту, оксидону, кам'яної смоли, гідрохінону, сульфатів SLS і SLES, триклокарбану, триклозану та містить менш ніж один відсоток синтетичних ароматизаторів. Він також веганський, не містить глютену та не містить жорстокості.

Що ще вам потрібно знати: ця концентрована формула розроблена для підтримки здоров'я волосся, щоб воно мало густіший, щільніший, густіший та здоровіший вигляд. Технології, представлені в цій формулі, містять комплекс Redensyl (з екстрактом деревини листя європейської й екстрактом листя камелії китайської), пептидний комплекс Procapil (з біотиноілтрипептидом-1), пептидний комплекс CapixylTM (з ацетилтетрапептидом-3 й екстрактом квітів trifolium pratense), Комплекс Baicapil (з екстрактом кореня шоломника байкальського, екстрактом зародків тритикуму звичайного та екстрактом зародків гліцинової сої), AnaGainTM (екстракт горошки посівного) і високорозчинним кофеїном (один відсоток чистого кофеїну за вагою) у надлегкій пом'якшувальній основі. для ефективного проникнення

Мультипептидна сироватка для росту вій і брів multi-peptide lash&brow serum
Об'єм: 5ml

The Ordinary — Мультипептидна сироватка для росту вій і брів — сироватка, призначена для догляду за бровами та віями. Зміцнює й ущільнює їх, сприяє росту. Містить кофеїн, який стимулює мікроциркуляцію й активізує ріст волосся. До складу також входять пептидні комплекси, як-от біотиноїл трипептид-1, який активізує мікроциркуляцію шкіри й у такий спосіб сприяє росту волосся, й ацетилтетрапептид-3, який має протизапальні властивості та запобігає випадання волосків. Також сироватка містить екстракти, зокрема екстракт словенниці європейської, який запобігає випаданню волосків, й екстракт квітів конюшини польового, який сприяє регенерації.
Для досягнення найкращих результатів рекомендується використовувати сироватку впродовж восьми тижнів двічі на день. Косметика веганська, має pH у діапазоні 7,30-7,40.

Активні компоненти:
кофеїн — стимулює мікроциркуляцію шкіри, сприяє росту волосся,
біотиноїл трипептид-1 — пептидний комплекс, який стимулює мікроциркуляцію шкіри й у такий спосіб підтримує ріст волосся,
ацетилтетрапептид-3 — пептидний комплекс, має протизапальні властивості та запобігає випаданню волосся,
екстракт листяної тканини європейської — запобігає випаданню волосся,
екстракт квіток конюшини польового — має регенерувальні, протизапальні та заспокійливі властивості,
екстракт зеленого чаю — містить антиоксиданти, зволожує.

Дія засобу:
зміцнює,
стимулює ріст,
ущільнює,
регенерує.

Спосіб використання: На очищеному та сухому обличчі нанести тонким шаром уздовж лінії росту вій і брів вранці та ввечері

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари