Всі категорії
Додати товар

Шампунь chi infra 946мл

1020 грн -3% 990 грн
Опис

Опис Шампунь Інфра

Очищувальний шампунь Infra Shampoo входить в революційну лінію Infra від американської лабораторії CHI, створену на основі ексклюзивної технології катіонного зволоження Cationic Hydrating Interlink, яка дозволяє гідролізованим протеїнам шовку швидше проникати в структуру волосся і чинити ефективну цілеспрямовану дію: інтенсивно відновлювати, зміцнювати і зволожувати нормальні або схильні до надмірної сухості локони, які часто піддаються згубній дії фарбувальних речовин і агресивних хімічних процедур.

Шампунь Infra Shampoo, створений з використанням рослинних компонентів, має надм'яку формулу, яка забезпечує максимально глибоке очищення. Завдяки протеїнам шовку засіб чудово зміцнює локони, роблячи їх набагато міцнішими і сильнішими, а також допомагає підтримати на нормальному рівні баланс вологи і вітамінів. Після застосування шампуню волосся наповнюється відчуттям чистоти і прохолоди, стає більш м'яким і гладким, набуває неперевершеного блиску.

Час застосування: універсальний
Тип шкіри: всі типи, сухе, фарбоване
Вік: 18+
Стать: жіноча
Об'єм: 355ml, 950ml
Країна-виробник: США

Спосіб застосування

нанести шампунь на вологе волосся. Ретельно спінити і залишити на 1-3 хвилини, потім змити. У разі необхідності повторити.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари