Всі категорії
Додати товар

Chi magnified volume shampoo шампунь для об'єму.

95 грн
Опис

CHI Magnified Volume Shampoo.
Шампунь для об'єму.

Цей продукт доступний у розпиві.
50 мл — 95 гривень.
100 мл — 170 гривень.
150 мл — 240 гривень.
250 мл — 390 гривень.
Термін придатності до 2024 року.

Ексклюзивний засіб створений для того, щоб перетворити тонке, негусте та тьмяне волосся на максимально густе, об'ємне та неймовірно розкішне локони, у яких тонуть як захоплені, так і зависотливі погляди оточення.

Бажаний ефект досягається завдяки тому, що в шампуні використані дуже ефективні поживні компоненти, деякі з яких унікальні. Зокрема, керамічний комплекс CHI44 — сплав із 44 неорганічних елементів, що став плодом спільної роботи фахівців NASA та компанії Farouk Systems. Наявність цього комплексу в шампуні робить його властивості унікальними. Завдяки кераміці протеїни та мінеральні елементи, що містяться в засобі, проникають глибоко всередину волосяного стрижня, роблячи локони більш гнучкими, щільними, міцними та блискучими. Внаслідок цього волосся помітно потовщується, і, відповідно, зачіска має об'ємніший вигляд.

Спосіб застосування:

нанесіть на мокре волосся невелику кількість шампуню Посилений об'єм Magnified Volume Shampoo CHI, делікатно помасажуйте голову до появи піни та змийте великою кількістю води. За потреби повторіть.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари